kezdo

Minden, ami él és mozog, kapcsolatot próbál teremteni egy másik közeli vagy távoli lénnyel. Mindannyian információt akarunk megosztani másokkal. Idnként azért, mert szükséges, idnként viszont csak azért, mert örömünket leljük a kommunikálásban. Hétköznapjaink ettl lesznek igazán értékesek. A kommunikáció életünk minden szintjét átszövi: most és amióta az élet létezik a Földön egyaránt.
Ha valaki egy évtizeddel ezeltt arról próbált volna meggyzni, hogy 2004-ben egy kamasz mindennap mobiltelefonnal megy az iskolába, biztosan hitetlenkedve fogadom. Ha valaki néhány évvel ezeltt azt mondja nekem, a lányom majd 14 évesen mobiltelefont kap tlem (!) a születésnapjára, azt válaszoltam volna, hogy ez nem én vagyok. És mégis megtörtént. Kamasz lányom örömtl sugárzó arca azonban meggyzött arról, hogy menthetetlenül a kommunikáció évtizedeit éljük. Ma már nem az számít újdonságnak, hogy valakinek van mobiltelefonja, hanem az, hogy mi minden egyebet tud ez a kis készülék.
Információáradat: hang, kép és adat együtt. Ma ezek már szétválaszthatatlanok, az adat- és hangkommunikációs eszközök konvergálnak. Egy az átviteli közeg, ugyanaz a kapcsoló berendezés. És valahol a rendszerbe történ be- és kilépéskor valami kettéválasztja ket. Így lesz a bitek tömegébl egy telefonkészülékben hang, egy monitoron bet.
Hétköznapjainkon folyamatosan kommunikálunk az irodában, gyártelepen, kirendeltségek között, partnereinkkel beszélünk a szomszédban vagy a világ túlsó felén. Leveleket, grafikonokkal teletzdelt üzleti jelentéseket, videofelvételeket küldünk egymásnak és igazából nem is érzékeljük, mennyire messzire ment üzenetünk, hiszen nincs különbség a minségben. És milyen megszokottá vált már, ha a monitorunkon a webkamera segítségével megjelenik kedvenc üzletfelünk arca.
A Primus-Net Kft. a birtokon belüli adat- és hangkommunikáció megoldásszállítója. Minden, ami egy ilyen rendszer felépítéséhez kell aktív eszköz, telefon-alközpont, kábelezési rendszerek- megtalálható az általunk forgalmazott és telepített termékek között. Tudásunkat, mérnöki és kereskedelmi kreativitásunkat adjuk neves gyártók termékei mellé, hogy ezáltal egyedi igényeknek megfelel rendszereket hozzunk létre. S mivel napjainkban a számítógépes rendszerek már nem csak kizárólag a hagyományos területeken használatosak, szolgáltatási körünket kibvítettük a gyengeáram egyéb részeivel is. Nem titkoljuk, hogy sok-sok sikerünk mellet idnként kudarcokkal is kénytelenek voltunk szembenézni, de visszatekintve úgy érezzük, hogy ezek csak elrevitték cégünket.
Mindeközben természetesen mi is kommunikálunk. Most éppen az Önök cégét próbáljuk meggyzni arról, hogy minket válasszanak és mi majd legjobb tudásunk szerint megvalósítjuk az Önök számára legmegfelelbb kommunikációs rendszert. Megrizve ezáltal a hétköznapok értékeit.

Tisztelettel,

Kató Csaba
Ügyvezet igazgató


Ügyfélkapu
Felhasználónév:
Jelszó: