finanszirozas_2

Közismert tény, hogy az informatika területén a felhasználók számára a legnehezebben eldönthet kérdés az, vajon a rendelkezésre álló anyagi források keretén belül miként valósítsák meg a legjobb, számukra optimális mszaki tartalmat. Annak érdekében, hogy ne kelljen kényszer kompromisszumként a kevésbé igényes, a célnak "éppen megfelel" mszaki megoldást elfogadni, a Primus-Net speciális pénzügyi konstrukcióját szoktuk javasolni megoldásként. Ez nem más, mint az adott informatikai rendszerek / eszközök bérleti szerzdés keretében való értékesítése. Bérleti konstrukció esetén is ügyfeleink közvetlenül a Primus-Nettel kötnek szerzdést. A szerzdés tárgya az adott rendszer / eszköz, a kiépítéssel és minden járulékos tartozékával, perifériájával együtt.
A futamid partnereink igényei szerint rugalmasan változhat 12-60 hónap között. A bérlet ideje alatt a berendezés a megrendelnél mködik, de a Primus-Net Kft. tulajdonában marad. A futamid lejárta után a berendezés további bérlésére, visszavásárlására, kicserélésére egyaránt lehetséget biztosítunk.

Mi is tehát pénzügyi megoldásunk elnye?
Ez a lehetség egy olyan partnerkapcsolatot tesz lehetvé, amelyben elre meghatározott költség- és teljesítményparaméterek mellett garantáljuk a kihelyezett IT és távközlési rendszerek / eszközök finanszírozását és problémamentes mködtetését, karbantartását.

Elnyök

  • Nem kell egy összegben kifizetni a vételárat a beruházás megvalósításakor
  • A havi bérleti díjak költségként leírhatóak és elre kalkulálható kiadást jelentenek
  • A futamid végéig azonos havi bérleti díjak, melyek teljes kör garanciát tartalmaznak és magukban foglalják a karbantartási költségeket is
Ügyfélkapu
Felhasználónév:
Jelszó: