A PRIMUS-NET Kft. rendelkezik az informatikai és távközlési, telefon-alközponti hálózatok tervezése és kiépítése, valamint az ehhez kapcsolódó értékesítés és szerviz tevékenységek MSZ EN ISO 9001:2001 minségbiztosítási rendszerre vonatkozó tanúsítványával.

A cég teljes tevékenységét a MINSÉGÜGYI KÉZIKÖNYV-ben rögzítetteknek megfelelen látja el. A PRIMUS-NET Kft. vezetésének és minden alkalmazottjának a célja, hogy vevinek megbízható, hosszú távon kiszámítható partnere legyen.
Üzletpolitikánk alapeleme a jó szállító megrendel kapcsolat, az ügyfél centrikusság. Meggyzdéssel valljuk, hogy céljaink elérése nem lehetséges a vállalat mködését szabályozó minségügyi rendszer nélkül.

A PRIMUS-NET Kft. eredményes mködése hosszú távon csak úgy biztosítható, ha szolgáltatásaink és termékeink színvonalát a nemzetközi és hazai piac mindenkori igényeihez alakítjuk. Mivel cégünk hírnevének, piacvezet pozíciójának fenntartását és ersítését az elvárásoknak megfelel minség, valamint a hatékony minségirányítás garantálja, ezért kiemelt fontosságot tulajdonítunk mindazon tevékenységnek, amely céljaink elérését a minség és a minségirányítási rendszer, valamint a termék elállítási és szolgáltatási kultúra folyamatos fejlesztésével segíti. Minségirányítási rendszerünket úgy alakítottuk ki és úgy mködtetjük, hogy az megfeleljen ügyfeleink elvárásainak, a hazai és a nemzetközi elírásoknak és biztosítsa minségpolitikánk, minségirányítási céljaink megvalósulását, cégünk eredményességét és további dinamikus fejldését.

Ügyfélkapu
Felhasználónév:
Jelszó: